SCHEDULE

Thursday, 4/18/2019

Main Hall Room 1 Room 2 Room 3
7:30am
Main Hall
7:30 AM — 30 min

Breakfast

8:00am
8:00 AM — 30 min

Special Message from GiveCamp

8:30am
9:15am
Main Hall
9:15 AM — 10 min

Break

9:25am
9:25 AM — 45 min

Azure 101

10:10am
Main Hall
10:10 AM — 10 min

Break

10:20am
10:20 AM — 45 min

Going Back to the Moon

11:05am
Main Hall
11:05 AM — 10 min

Break

11:15am
11:15 AM — 45 min

What is GraphQL?

12:00pm
Main Hall
12:00 PM — 60 min

Lunch

1:00pm
1:00 PM — 45 min

Natalie - New School

1:45pm
Main Hall
1:45 PM — 10 min

Break

1:55pm
1:55 PM — 45 min

Open

2:40pm
Main Hall
2:40 PM — 10 min

Break

2:50pm
3:35pm
4:00pm
Main Hall
4:00 PM — 60 min

Meetup After Event

Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter